Adcode Networks

settikuva3

 

Asennamme tapahtumiin dataverkot, käyttäen jopa kolmea eri verkkotekniikkaa. Tapahtumissa nettiyhteyksiä tarvitaan usein jo rakennusvaiheessa ja myöskin itse tapahtuman jälkeen. Tuotteemme kattavat koko tapahtuman verkkotarpeet, langattomasti, alusta loppuun saakka.

450 MHz LTE 4G -verkko

Käytämme maksuliikenteessä pääsääntöisesti Ukko Mobilen 450 MHz taajuudella toimivaa verkkoa. Sen peittoalue on 99% Suomen pinta-alasta. Se on erittäin toimintavarma ja näin maksuliikenne ei ole riippuvainen perinteisten operaattoreiden puhelinverkoista.

2.6 GHz -verkko

Tuomme ensimmäisenä Suomessa 2.6 GHz LTE-A TDD -mobiiliteknologiaan perustuvan tekniikan tapahtumiin. Itse tekniikka on asennettu lähetysautoon, joten siirtymät ja telakointi tapahtuvat tehokkaasti. Tällä tekniikalla pystymme siirtämään dataa aina 1 km asti, jopa 100 mb/s nopeudella. Langattomien dataverkkojen asentaminen on kustannustehokasta ja nopeudet riittäviä esim. Wlan Hotspot-ratkaisuihin Festivaalien kävijöille.

2.4 GHz ja 5 GHz Wlan-verkot

Maksupäätteet ja muut päätelaitteet yhdistetään pääsääntöisesti verkkoon wlan-tekniikalla. Wlan-verkko käyttää Mesh-teknologiaa, joka tarkoittaa sitä, että radiot yhdistyvät toisiinsa tapahtuma-alueella. Näin yhden gatewayn vikaantuminen ei vaikuta nettiyhteyteen.

DNA 4G priority-verkko

Perinteinen 4G-puhelinverkko soveltuu loistavasti esi- ja jälkituotantoverkoksi tapahtumissa.