Adcode Payments

Maksavatko asiakkaasi kortilla? Adcode-maksupääte on markkinoiden edullisin vaihtoehto vastaanottaa korttimaksuja. Mobiililla maksupäätteellä hoidat maksujen vastaanoton toimipisteessäsi tai vaikkapa pop-up myyntipisteessä. Lue lisää ja tilaa.

Ensimmäisen maksupäätteen hankkiminen

Oletko aloittava yrittäjä tai tarvitsetko kasvavaan liiketoimintaasi maksupäätteen korttimaksujen vastaanottamiseen? Pelkkä maksupääte ei pelkästään riitä vaan lisäksi tarvitaan kauppiassopimus maksujen tilittämistä varten. Ohjeidemme avulla pääset alkuun. Lue lisää.

Maksupäätteen vaihtaminen

Onko maksupäätesopimuksesi katkolla tai tarvitsetko uuden maksupäätteen olemassa olevan rinnalle? Helpoin ratkaisu on ottaa maksupääte palveluna käyttöön jolloin uuteen laitteeseen ei tarvitse investoida ja laite on nopeasti käytettävissä. Kuuden kuukauden tai kahdentoista kuukauden sopimusajalla teet aina turvallisen ja riskittömän valinnan. Adcode-maksupääte toimii mobiiliverkossa ja langattomassa Wlan-verkossa osaten vaihtaa yhteystapaa automaattisesti. Dataliittymä kuuluu aina laitteen hintaan.

Maksupääte yleisötapahtumissa

Oletko törmännyt tapahtumassa tilanteeseen jossa maksupääte ei toimi mobiiliverkon liiallisten käyttäjien aiheuttaman yhteysongelmien takia? Jos haluat varmistaa maksujen vastaanottamisen myös tapahtumissa, tutustu palveluihimme tapahtumissa. Lue lisää.